Cursus VCA, BHV & Heftruckchauffeur
0800 77 888 80
Direct aanvragen

Online BHV / HBHV cursus

Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en op jouw eigen tempo! Kies voor de basis online cursus BHV. BHV cursus met e-learning: een ideale combinatie van online leren en één praktijkmoment!
ARBO Opleidingsinstituut Nederland is specialist op het gebied van BHV cursussen. ARBO biedt cursussen aan die online te volgen zijn, maar ook op (eigen) locatie. BHV cursus volgen bij ARBO opleidingsinstituut Nederland? Bekijk alle cursussen op onze website.

Online theorielessen 

De theorie voor het bhv diploma leert u via de online leeromgeving met afwisselende leermodules. De lesstof bestaat uit uitleg en voorbeelden in zowel tekst als beeld. Verder kunt u oefenen op verschillende, aantrekkelijke manieren met de aangeboden theorie.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een oefentoets als voorbereiding op de theorie-examens. Het is van belang dat u vóór aanvang van het praktijkexamen op onze locatie het theoriegedeelte met succes afrondt.

De e-learning sluit u af met een examen dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 • BHV Basis Brand: Tijdens dit onderdeel wordt behandeld hoe te handelen tijdens (beginnende) brand.
 • BHV Basis Eerste Hulp: Tijdens dit onderdeel worden de basiselementen van het verlenen van eerste hulp bij ongevallen behandeld.

Praktijkexamen BHV Cursus

Als u voor de theorie geslaagd bent kunt u deelnemen aan het praktijkexamen voor het BHV examen. Tijdens het examen oefent u de handelingen die u tijdens de theorielessen geleerd hebt.

Het praktijkexamen staat in het teken van praktisch handelen tijdens incidenten. Er wordt stilgestaan bij de online geleerde theorie, eventueel aangevuld met meer theorie als daar nog tijd voor is.

  Docent

  De cursus zal worden verzorgd door een docent van ARBO Opleidingsinstituut Nederland onder de directe verantwoordelijkheid van de opleidingscoördinator en de directie van ARBO Opleidingsinstituut Nederland.

  BHV certificaat

  De BHV cursus met e-learning is ontwikkeld op basis van de eindtermen zoals deze zijn vastgesteld door Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening te Rotterdam (NIBHV).

  De cursus van ARBO Opleidingsinstituut Nederland wordt afgesloten met een geldig persoonsgebonden NIBHV BHV certificaat. Het BHV Certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar. Voor het verlengen van het BHV diploma dient u de BHV herhalingscursus te volgen. Ook het theorie onderdeel van de bhv herhaling is volledig online beschikbaar.

  Deelname

  Als jij het verschil wilt kunnen maken in geval van nood en daarnaast graag online met de theorie aan de slag gaat, is deze cursus geschikt voor jou! Voor deelname aan de BHV cursus van ARBO Opleidingsinstituut Nederland heb je geen vooropleiding nodig.

  Maar niet iedereen kan zomaar BHV’er worden. Om BHV’er te worden dien je te bezitten over de juiste combinatie van kennis, houding en gedrag. Bovendien moet je fysiek en lichamelijk in staat zijn om hulp te verlenen.

  Tijdens deelname van al onze cursussen is inbegrepen:

  • Lesdag(en) in modern lokaal met moderne audiovisuele apparatuur;
  • Deskundige, opgeleide en ervaren docenten;
  • Maaltijd per lesdag;
  • Koffie & thee;
  • Examen.

Aanvraag formulier
Online cursus BHV / HBHV