Cursus VCA, BHV & Heftruckchauffeur
0800 77 888 80

ARBO Opleidingsinstituut Nederland 

Wij zijn een landelijk opererende opleidingsinstituut gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van Kwaliteit Arbo/Veiligheid en Milieu. Wij  verzorgen opleidingen voor uw personeel.

Onze docenten/instructeurs zijn goed opgeleide, gecertificeerde, specialisten met een brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven, gekenmerkt door een projectgerichte pragmatische aanpak.

Vele ondernemers hebben reeds gebruik gemaakt van de opleidingen van ARBO Opleidingsinstituut Nederland. 

ARBO Opleidingsinstituut Nederland door het 'Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening' (NIBHV) erkend als officieel opleidingsinstituut.

De cursussen Basis VCA, VOL VCA, VIL VCU, Bedrijfshulpverlening (BHV) en Herhaling Bedrijfshulpverlening (BHV) zijn door het CBR/CCV gecertificeerd in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (verplichte nascholing voor chauffeursdiploma Code 95).

Tevens zijn de cursusruimtes van ARBO Opleidingsinstituut Nederland ingericht met de meest up-to-date audio- en visuele presentatietechnieken. Vanzelfsprekend hebben wij een groot aantal eigen gratis parkeerplaatsen ter beschikking.

Met ARBO Opleidingsinstituut Nederland als partner bent u verzekerd van kwalitatief maatwerk en oplossingen voor al uw kwaliteit, Arbo- en milieuopleidingen.