Cursus VCA, BHV & Heftruckchauffeur
0800 77 888 80
Direct aanvragen

Online VCA cursus bij ARBO Opleidingsinstituut Nederland

Het is nu ook mogelijk om bij ARBO Opleidingsinstituut Nederland de VCA cursus via internet te volgen als e-learning. De online cursus is een goede voorbereiding op het uiteindelijke VCA examen. Tijdens de online VCA cursus kunt u op uw eigen snelheid de materie tot u nemen in de situatie die u het prettigst vind. U kunt leren wanneer u wilt en vanaf alle locaties in Nederland.

ARBO Opleidingsinstituut Nederland biedt verschillende online VCA e-learning cursussen aan in het Nederlands en in het Engels.

  • Basis VCA - Nederlands
  • VOL VCA  - Nederlands
  • VIL VCU - Nederlands
  • Basis VCA - Engels
  • VOL VCA - Engels
  • VIL VCU - Engels

Naast de online cursussen, biedt ARBO Opleidingsinstituut ook klassikale VCA trainingen aan, ter voorbereiding op de VCA examens.

Cursus VCA Basisveiligheid

Cursus VOL VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden

Inhoud online VCA Basisveiligheid Cursus 

De cursist heeft toegang tot een persoonlijke online portal voor de online cursus. De online cursus is als volgt ingedeeld:

Persoonlijke online portal 

Iedere cursist heeft toegang tot een persoonlijke, digitale portal. Vanuit deze portal heb je toegang tot al het cursusmateriaal en oefentoetsen. Leidinggevenden kunnen met andere inloggegevens de voortgang en scores van de cursisten inzien.

Digitaal lesmateriaal 

De cursus biedt digitaal lesmateriaal en bestaat uit verschillende hoofdstukken en een oefentoets. De hoofdstukken zijn opgebouwd in verschillende paragrafen die bestaan uit een video, vragen en een samenvatting. Na ieder hoofdstuk vind er een kennistoets plaats. De leidinggevende is in staat om de voortgang en de resultaten van de toetsen per hoofdstuk in te zien.

Na het afronden van de verschillende hoofdstukken van de e-learning heeft de cursist de mogelijkheid om diverse online oefenexamens te maken. Met deze examens ga je goed voorbereid het VCA Examen in.

Inhoud Cursus VOL VCA Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden

Ook de VOL VCA Cursus is online beschikbaar bij ARBO Opleidingsinstituut Nederland. Via deze weg krijgt de cursist de mogelijkheid om de lesstof op eigen tijd en eigen tempo te leren. De online VCA VOL cursus is op dezelfde manier opgebouwd als de online VCA Basiscursus.

VCA examen en VCA diploma

Onze online VCA cursus wordt afgesloten met het VCA examen. Het VCA examen is beschikbaar in verschillende talen en moet op locatie afgelegd worden. Na het succesvol afronden van het VCA Basis of VOL VCA examen ontvangt de cursist een persoonsgebonden VCA certificaat.

Alle VCA certificaten zijn 10 jaar geldig.

Aanvraag formulier
Online VCA cursus